laptopuri mici - An Overview

In interior, este echipat cu un procesor Intel® Core™ i5 din a 8-a generatie. Împreuna cu 8GB RAM care te vor ajuta sa iti indeplinesti cu usurinta toate sarcinile de lucru. Structure-ul dual-storage, va poate oferi combinatia perfecta de capacitate mare de stocare si viteze impresionante.

Dacă intenționezi să muncești mult pe laptop, asigură-te că tastatura oferă suggestions tactil solid și suficient spațiu între style. Dacă cumperi un laptop cu Windows, asigură-te că acesta are drivere Precision pentru touchpad.

Laptopurile cu Windows și MacBook-urile oferă o mulțime de funcționalități; ce platformă preferi este o issueă de gust particular.

Lenovo Ideapad 15IML05 este un laptop first rate pentru școală, casă și birou. Ți se va potrivi dacă percepi un laptop ca un instrument de lucru și apreciezi viteza, fiabilitatea și durata de viață ridicată.

Balamalele oferă un echilibru bun și o mișcare lină, astfel încât să poți trece ușor de la un mod la altul, dar să se simtă stabil în fiecare.

salut as dori sa ma sfatuiti si pe mine in alegerea unui laptop pana in 2500 ron sa fie de gaming si de servici…

Memoriile ram sunt diferite la laptopuri fata de memoriile de Personal computer desktop. NU SUNT COMPATIBILE memoriile ram cu cele de desktop.

Ti-a plăcut acest articol? Îți recomandăm să citești în continuare ghidul nostru pentru alegerea Celui mai bun Smartwatch sau a Celei mai bune brățări de Physical fitness!

Vreau sa achizitionez un laptop pentru birou care sa nu se impotmoleasca la deschiderea mai multor aplicatii dar as vrea ceva micut si usor (avand in vedere ca trebuie sa l car in fiecare zi). Te rog sa ma ajuti cu catevava recomandari

Pentru a lua o decizie corectă, utilizatorul trebuie să aleagă una dintre aceste patru forme. Laptopul „clasic” și Ultrabook-ul sunt practic identice, alegerea depinzând de preț si de portabilitate, însă cei care se gândesc la flexibilitatea unui sistem two în one sau a unui convertibil trebuie să fie siguri că-l vor folosi și ca pe o tabletă, altminteri alegerea fiind o risipă de bani.

Indiferent ca am de prezentat un proiect sau ceva la facultate si merg cu un laptop „monstru” de 2.5kg, dar stiu ca deal with de toate, si nu-mi e click here teama sa arat ce poate.

Cu toate că este cel mai mare ultrabook din această secțiune, Asus Vivobook 14 este bine închegat și destul de performant. Are un Display screen de 14 inch, construcție din plastic și vine dotat cu procesor Intel Main i5 sau i7. Din păcate SSD-ul nu este unul foarte quick.

ZenBook fourteen UM433 este, de asemenea, un ultrabook compact, ușor și bine realizat, cu un ecran IPS mat de o calitate excepțională, o tastatură quickă și o durată de by way ofță bună a bateriei.

Asus M509DA este un laptop de 15,6 inci ce are un SSD NVMe de mare capacitate, performanțe bune și temperaturi scăzute. Laptopul oferă suficientă putere de procesare pentru aplicații de birou și pentru navigat pe World wide web. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *